Friday 17 April 2009

Warning - Crossing Cows - Lexmond - Holland

Bedoel maar, als de waarheid als koe zich zou voordoen, dan is de breuk waarover in de vorige post sprake was toch meer dan spreekwoordlijk geworden....

Maar 18 en 19 april 2009 het laatste weekend Het Fototheater Presenteert, in WdW63, het voormalig Fotomuseum. 13-21 uur toegang 2 euro. Gegarandeerd zonder subsidie. U het momentum, wij geven u het moment.







foto: Ingrid Jansen

Na Na het 1ste weekend het laatste weekend Fototheater

Nou het is zover. We laten even wat impressies zien van het 1ste weekend Het FotoTheater PreSenteert... in het voormalig Fotomuseum zien om jullie te laten zien dat er veel te zien was ondanks de paasdrukte... en om uit te drukken dat het toch een beetje pijndoet zonder te willen zeuren hoor dat een WdW63 olv Walter Birkhoff toch inmiddels antikraakhelder was uitgegroeid tot een heuze cultplek voor eigenwijze kunsten, per 1 juni zal verdwijnen. Jammer dat dat voorbij is/zal zijn. Of vindt Walter toch noch de Niche in het hart van Witte de Withstraat 63. Hij verdient het, dubbelendwars, gedreven en bescheiden als hij is en tevens onverbiddelijk en consequent. Tja filmlicht, daar kun je niet mee sjoemelen.

Dus hier 1 kijkje Fototheater weekend 1.
De aanstichter HvZ alias Curator X in "the making of 'schijn schijnt tenminste' "




Komend weekend veel verrassende afwezig- en aanwezigheden,

welkom.